Se og oplev i Hjørring området

Uanset om du er på endagsshopping eller på familieferie i Nordjylland - så har Hjørring noget spændende at byde på - og der er noget for enhver smag.  Om du er til hyggelig gågadestemning eller indendørs shoppingcenter, så finder du det i Hjørring. Er du til kulturelle oplevelser, finder du på byens teatre en bred vifte af danske og internationale opsætninger - og det er uanset om du er til traditionelt eller eksperimenterende teater, revy eller stand up comedy. Rigtig mange mennesker sætter også pris på et aktivt udeliv - også det er der mulighed for i Hjørring området. I den alsidige og smukke natur omkring Hjørring finder du alt fra mountainbike-baner, golfbaner, over løberuter og fodboldgolf. 

Cykeltur

Ture i naturen i og omkring Hjørring

Naturen omkring Hjørring er yderst afvekslende og du vil forundres over, hvor forskelligt landskabet fremtræder. Her er masser af muligheder for at cykle, løbe, ride eller gå ture i det grønne.

Fodboldgolf

Sjove aktiviteter i Hjørring området

Hele området byder på masser af aktiviteter for hele familien. I badetøj, i fuld fart, hoppende op og ned, med golfkøllen eller en paddel i hånden? Her finder du mange muligheder.

Koncert på Vendsyssel Kunstmuseum

Begivenheder i Hjørring området

Hjørring og omegn danner ramme for en lang række kulturelle, musikalske og kunstneriske begivenheder. Læs mere om kommende begivenheder her.