Kroer i Toppen af Danmark

Et kroophold i Toppen af Danmark giver mulighed for at nyde de skønne rammer og atmosfæren, hvor personlig service og gæstfrihed er i højsædet. En overnatning på en kro er en traditionsrig og hyggelig overnatningsform.

Overnatning på kro

Nutidens kroer i Lysets Land er moderne overnatningssteder. Dog er det ikke alle kroer, der i dag tilbyder en sengeplads, men på de kroer, hvor der er overnatningsmulighed, bydes der på alle de moderne bekvemmeligheder og den komfort, som man som gæst har brug for. Bad og toilet, tv, telefon eller internetadgang er nogle af de faciliteter, som værelserne er udstyrede med. Weekendophold og miniferier uden for højsæsonen er også et tilbud, man kan benytte sig af.

Find kroer i Toppen af Danmark

Klassisk kromad og gourmetretter

Mange af kroerne har bevaret deres helt eget historiske særpræg og afslappede atmosfære, f.eks. med vin- eller krostue, hvor der serveres et måltid mad forankret i egnens traditionelle, klassiske retter. Det kan være en æggekage, stegt flæsk med persillesovs, biksemad, et stjerneskud eller et stykke smørrebrød. Nogle kroer har det danske køkken med klassikere som wienerschnitzel og dansk bøf i højsædet. Andre kroer har eksklusiv gourmetmad på spisekortet og serverer retter med både dansk og internationalt præg – også baseret på de gode lokale og friske råvarer.

Kroen er en del af daglig- og kulturlivet i land og by, hvor de fastboendes konfirmationer, fødselsdage og andre store mærkedage fejres. Men kroen er også stedet, hvor man blot kan komme og få sin eftermiddagskaffe med et stykke kringle eller lagkage til.

Del denne side

Badeværelse i brudesuiten

Se alle hoteller i Toppen af Danmark

Listen giver dig et hurtigt overblik over hoteller i Toppen af Danmark.

Lækre kulinariske oplevelser

Visse kroer sætter en stor ære i at servere gastronomi på højt niveau. Du vil derfor ofte kunne opleve lækre kulinariske middage på et kroophold.

Mere om gastronomi i Toppen af Danmark