Caféer og restauranter i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du et bredt og varieret spekter af spisesteder og smagsoplevelser. Er du på jagt efter et hurtigt måltid mad, finder du alt lige fra bistroer og restauranter med burgere til pizzeriaer og små caféer med lette anretninger som for eksempel sandwich og salater på menukortet.

Restauranter for enhver smag

Søger du en frokost- eller middagsrestaurant, er der masser af muligheder for at finde hyggelige spisesteder for både børn og voksne med både traditionel dansk mad, internationale eller etniske retter på menuen. Ligesom der findes flere eksklusive restauranter, der tilbyder en hel aftens gastronomisk oplevelse og serverer en lækker gourmetmiddag.

Familierestauranter

Familierestauranterne er gode spisesteder, der rammer bredt og har et varieret udbud af retter, der tilfredsstiller smagsløgene på både store og små. Nogle steder er der særlige børnemenuer på spisekortet.

Et hav af fiskerestauranter

Flere restauranter har på udvalgte aftener de berømte fiskeborde på menuen, hvor det er muligt at nyde et særligt stort udvalg af spændende fiskeretter. Fiskebordene er populære så husk at reservere bord i forvejen.

Caféer med charme og liv

I Toppen af Danmark findes et bredt udvalg af hyggelige caféer. I byernes mange rum, i gårdhaver, på torve og pladser lokker caféerne med udendørs servering, når vejret tillader det. På cafeerne serveres f.eks. en lækker brunch, her kan man få stillet den lille eller store sult eller blot gøre et stop efter shoppingturen og sætte sig for at drikke en kop kaffe, mens man nyder solen eller følger med i byens liv.

Del denne side

De gode lokale friske råvarer

Kokkene på flere restauranter i Lysets Land sætter en ære i at benytte de lokale råvarer, som området er så rig på. Havene, markerne og skovene i Toppen af Danmark er et helt forrådskammer, der leverer frisk fisk, svampe, vilde bær og krydderurter.

Læs om friske råvarer i Toppen af Danmark

Gode restauranter og caféer

I alle byer i Toppen af Danmark finder du gode restauranter og caféer med et stort udvalg af forskellig mad. Besøg fiskerestauranter, familierestauranter eller hyggelige cafeer.