Wellness for alle i Skagen

Forkæl dig selv med wellness-behandlinger i Skagen. Du risikerer at blive 'næsten' afhængig af de mange typer behandling for krop og sjæl. Skal det for eksempel være med vellugtende olier, varme sten, 'fødder i fisk' eller blide hænder der masserer.

Book tid hos en af behandlerne i Skagen og bare overgiv dig til følelsen af blive forkælet. En ting er helt sikker, efter sådan en gang wellness er du klar til igen at møde hverdagen med positivt sind. Slap helt af med wellness og forkæl krop og sjæl. Der findes nemlig ikke noget bedre end den behagelige følelse, der går gennem kroppen efter en dag eller nogle herlige timer med specialister i velvære.

 

Skagen Wellness er luksuriøs forkælelse

Ruths Wellness

Når du bare gerne vil forkæles er et besøg i Ruths Wellness et must. Her kan du vælge mellem både klassiske og eksklusive behandlinger. Du kan også få fødderne behandlet af doktorfisk.

Skagen Sundhedsklinik

Skagen Sundhedsklinik

Skagen Sundhedsklinik sikrer med en holistisk tilgang til både behandling og symptomer, at årsagen findes og at behandling er mulig, så ubehag og smerter behandles så effektiv som muligt.