Ørnereservatet

En attraktion i verdensklasse.

En oplevelse for livet - Se den majestætiske ørn i øjnene og mærk vingesuset lige over dig.

Ørnereservatet åbner porten til rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets ubestridte storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik. Overvær på tætteste hold verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over toppen af Danmark.

Nogle af højdepunkterne er falkonerrytterne der i vildt ridt træner falkene. Og når Stellers kæmpeørnen fra Sibirien kommer til syne
Kun på Ørnereservatet findes de nordiske rovfugle - her yngler de og trænes af falkonerer og viser deres uforlignelige flyvekunst.

Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning og med specialist viden givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. På reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene - dybest set den vigtigste vej til beskyttelse og har herved banet vejen for, at ørnene er kommet tilbage til Danmark.

Forevisningen der varer en time, ledsages af en instruktiv orientering om rovfuglenes levevis, kultur og historie. Gå også en tur gennem udstillingen som blandt andet byder på storskærme og naturfotografier af rovfugle.

Under info ses tidspunkter for forevisninger. Ørnereservatet bliver åbnet 1 time før forevisningen.

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Skagensvej 107
9881 Bindslev

Telefon

+45 98 93 20 31

Fax

+45 98932011

Fakta

  • Faciliteter

    • Parkeringsplads for busser
  • Type

    • Fuglepark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.31615402
Latitude : 57.60427553