Vintergækker - forår i Løkken

Forår og påskeferie i Løkken

Nyd påsken og foråret i Løkken - den friske luft langs stranden og masser af musik, kultur og aktiviteter!

Foråret er også kommet til Løkken, påsken står for døren og det betyder masser af forårsstemning og aktiviteter i Løkken.

Forårsmesse

Kom til forårsmesse i Løkkenhallen d. 28. og 29. marts - hvor der er masser af tilbud til fritid, hus & have, sundhed, helse, mode & smykker samt mulighed for lidt mad og drikke.

Koncerter

Nyd en koncert på et af byens koncert- og spillesteder eller kom til kunstudstilling - både byens gallerier og Børglum Kloster åbner dørene op til påskeudstilling.

Børneaktiviteter

For børnene er der aktiviviteter i BolcherietAction House - og som noget nyt påskesjov på Børglum Kloster.

Find også inspiration til flere aktiviteter til venstre og se flere arrangementer i vores begivenhedskalender

Påskefrokost og påskearrangementer for familien

Påsken er traditionen tro en tid, hvor vi samler venner og familie - hvorfor ikke gøre det til frokost/middag på en af byens caféer eller restauranter? Flere steder i byen er der plads til at samle hele familen.

Eller se hvad Slagter Dyrby og byens dagligvarerbutikker og specialbutikker kan tilbyde til dit helt eget påskebord. 

Super Brugsen i Løkken kan som noget nyt præsentere en udvidet og helt nyindrettet butik, med ny delikatesse- og slagterafdeling, bager, kiosk og flot blomsterbutik med et stort udvalg - f.eks. til påskebordet.

Vandreture og cykelture

Kom ind på turistbureauet og få kort til Kløverstierne i og omkring Løkken - en skøn mulighed for at opleve klitterne og byen på en anden måde - og bare nyde naturen og foråret.

Få også forslag til cykelture fra Løkken til de omkringliggende byer og seværdigheder - der er ikke langt fra Løkken til det imponerende Rubjerg Knude, til det oplevelsesrige Børglum Kloster og til smagsprøver på Klosterost, lavet på råvarer fra Vrejlev Kloster, på Instrup Mejeri.

God påske!

Del denne side

Køb krabbeklør hos North Shore Sørf Food

Spisesteder i Løkken

Løkken er kendt for sine mange spisesteder - og der er noget for enhver pengepung - hele året rundt.