Vintergækker - forår i Løkken

Forår og påskeferie i Løkken

Foråret er også kommet til Løkken, påsken står for døren og det betyder masser af forårsstemning og aktiviteter i Løkken.

Forårsmesse

Kom til forårsmesse i Løkkenhallen d. 28. og 29. marts - hvor der er masser af tilbud til fritid, hus & have, sundhed, helse, mode & smykker samt mulighed for lidt mad og drikke.

Gokart - Action House i Løkken

Action House er sjov for hele familien

Actiondag

Action House tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, hvor det er muligt at kombinere flere oplevelser fx gokart, 3D lasergame  og bowling, og ønskes det, kan der tilkøbes spisning i forbindelse med arrangementet. Skal du fx holde (børne)fødselsdag, teambuilding eller anden (firma)fest eller andet, er der mange muligheder.

Musik på Torvet 2012

Links til musikoplevelser i og omkring Løkken

Musikoplevelser i Løkken er mere end bare Løkken Koncerten. 

I kulturhuset i Løkken, i kirker og gallerier samt på barer og diskoteker er der hvert år et væld af koncerter for enhver smag.

Vi giver dig her inspiration til hvor du kan søge efter en musikoplevelse som gæst i Løkken. 

Løkken Koncert

Musik i Løkken

Musik i kombination med ferie og fridage er bare én af mange skønne oplevelser til dig i Løkken!

Her er et udvalg af arrangementer og musiksteder - tjek de enkelte hjemmesider for programmer og koncertnavne!

En forårsdag på havet med LN49 Stjernen

Foruden de fem erhvervsfiskebåde på stranden i Løkken, ligger de to smukke og velbevarede gamle fisekbåde Marie og Stjernen.

De ejes af hver sit bådelaug som sørger for vedligeholdelse, og bådene bliver brugt til lystsejlads og tursejladser for medlemmer af lauget. Begge er de selskrevne som motiv, når turisterne skal have billeder med hjem.

Løkken strand - mere end bare sandstrand

Løkken Skyline

Løkken Strand er mere end bare badestrand - der venter dig andre oplevelser langs stranden i Løkken. 

Sandkonkurrence på Løkken Strand

Sandkonkurrence for børn på Løkken Strand

Beskrivelse

Hver onsdag i sommerperioden er der sandkonkurrence for børn på stranden mellem Ndr. Strandvej og Sdr. Strandvej, hvor det gælder om at give fantasien frit løb og bygge en figur af strandens sand. Brug strandens byggematerialer: sandet, strandskaller, tang og hvad du ellers kan finde. Alle børn kan deltage, enten alene eller sammen med andre. 

Flere børnearrangmenter