Velkommen til Skagen

Her højt mod nord hvor Danmark ender og de to have mødes, er der oplevelser for alle generationer 365 dage om året.

I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Vi vil gøre alt for, at din ferie i Skagen bliver fyldt med gode oplevelser. I år glæder vi os særligt til at vise det nye fugleoplevelsescenter i Det Grå Fyr på Grenen.

Vi håber, at du kommer til at nyde Skagen og det fællesskab som kendetegner skawboernes gode værtsskab. Vi glæder os til dit besøg !

Det sker i Skagen- februar 2018 (udskriftsvenlig PDF) 

Det sker i Skagen - Marts 2018 (udskriftsvenlig PDF)

Lad os varetage dit næste erhvervsarrangement - stort som småt

Meetings - konferencer, møder og gruppeophold

Meetings er en højt specialiseret afdeling hos Turisthus Nord - og en dynamisk samarbejdspartner for de konference- og kursussteder, som du finder i og omkring Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Toppen af Danmark Feriehuse har huse i alle størrelser og prisklasser

Book feriehus i Skagen

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser

Læs meget mere om oplevelser i Skagen

Online brochurer

Få meget mere at vide om Skagen i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

Vinterdage i Skagen

Vinterhygge for hele familien i Skagen. Kom f.eks med på kakaotur på Grenen, send børnene på malerskole på Skagens Museum eller deltag i en af de spændende aktivitetsdage for børn på Kystmuseet.

Skagen Grå Fyr fuglecenter

Skagen Grå Fyr

Besøg Skagen Grå Fyr med det nye fugleoplevelsescenter som blev indviet i 2017. Her kan du følge med i trækfuglenes liv og levned når de gør holdt i Skagen, på vej til deres endelige bestemmelsested.

Der er meget at se og opleve i Skagen

Oplevelser i Skagen

I Skagen er der oplevelser for både børn og voksne hele året rundt. Nyd den unikke natur, spis godt på en af de mange restauranter, tag med på en byvandring og hør om byen fascinerende historie!

Nyd den unikke natur i og omkring Skagen

På tur i naturen ved Skagen

Naturen ved Skagen er helt unik lige fra Grenen hvor Danmark slutter og de to have mødes, til det nye oplevelsescenter Skagen Grå Fyr - Center for Trækfugle.

Det sker i Skagen

Begivenheder i Skagen

Uanset hvilken tid på året du kommer på besøg er der noget at opleve. Om sommeren lokker de lyse nætter med højt humør, og den smukke unikke natur kan nydes hele året. 

Oplev Grenensporet i Skagen

Oplev Grenensporet

Naturen på Danmarks yderste punkt - Grenen - er helt unik. Følg de opmærkede ruter, der fører dig hele vejen rundt, og undervejs lærer du om stedets historie, dyre- og planteliv. Der er fire ruter.