Velkommen til Lønstrup

Lønstrup, også kaldet kunstens by, har et fantastisk udvalg af kunstnere og kunsthåndværkere med mange arbejdende værksteder. Naturen viser sig som et fantastisk skue hen over det imponerende Rubjerg Knude Fyr, videre til Mårup Kirke ruin, som blot er nogle af området smukke naturperler. Den barske natur med de høje skrænter og det stolte hvide fyrtårn, som står rank mellem sandbakkerne, tiltrækker turister fra store dele af Europa og fra alle dele af Danmark. Dette giver plads til nye oplevelser, og i Lønstrup har de kulinariske oplevelser fået flere fyrtårne, som byder på spændende gourmet i vidunderlige omgivelser. Blandt områdets adskillige arrangementer og aktiviteter, er der absolut også gode muligheder for, at du som feriegæst kan få tilfredsstillet dine sanser. Så rigtig god ferie i Lønstrup! 

Oplev Lønstrup

Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, snor den maleriske by sig i et dalstrøg bag de høje klitter. Her finder du forskellige, spændende arrangementer og aktiviteter året rundt. 

Naturen ved Lønstrup

Naturen har vist sine mægtige kræfter, men har til gengæld givet grobund for masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Et af de mest imponerende syn ved Vestkysten er det knejsende Rubjerg Knude Fyr og ikke mindst Mårup Kirke ruin.

Kort over Lønstrup

Kunst og kunsthåndværk i Lønstrup

Lønstrup, også kaldet kunstens by, byder på alle former for kunst og kunsthåndværk. Byen danner blandt andet ramme om glaspustere, keramik, tekstil, smykkekunstnere, stenhuggere, gallerier og antik. 

Gå en tur ind i de forskellige arbejdende værksteder og oplev kunsten på første parket, helt tæt på, mens den bliver skabt.

Lønstrup byder på mange forskellige kunstformer

Turistinformation

Find turistinformation på Lønstrup Turistbureau samt facebook, app, infoskærm.

Download Lønstrup Guide 2015

Læs Lønstrup Guide 2015 i PDF

Se video fra Lønstrup

Play Video

Overnatning i Lønstrup

Lønstrup byder på mange forskellige former for overnatningsmuligheder.

Vi glæder os til at byde velkommen til alle feriegæster! 

Feriecenter ved Lønstrup

Lønstrup byder på to dejlige campingpladser, her opleves den helt rigtige campingstemning. 

Lønstrup byder på 2500 feriehuse, der fordelt på flere udlejningsbureauer tilbyder huse i alle kategorier. 

Her finder du et udvalg af øvrig overnatning i Lønstrup

Del denne side