Velkommen til Hirtshals & Tversted

I Hirtshals smelter by og havn sammen og danner liv og kontraster. Hirtshals Havn summer af aktivitet, og stemningen er autentisk. Den omkringliggende natur indbyder både til aktiv ferie og til rolige stunder, og i området findes flere af Danmarks skønneste strande. Lidt øst for Hirtshals ligger Tversted, som er en lille fredfyldt perle med et stort sommerhusområde og enestående natur. Når himmelen er blå og solen står højt på horisonten, eller når vinden rusker og giver skumsprøjt på Vesterhavet, - på alle tider af året vil en ferie i Hirtshals og Tversted byde på dejlige oplevelser.

Book sommerhuse i Hirtshals

Ferie i Hirtshals og Tversted

Hold en hyggelig ferie med hele familien og slap af i vores attraktive sommerhusområder. Oplev den storslåede og unikke natur ved vestkysten, gå en tur i klitplantagen eller på stranden og nyd den friske havluft. Spring på cyklen og følg en af de smukke ruter gennem klitplantagerne og langs strandene. Bliv ladet op på ny! 

Strandene omkring Hirtshals & Tversted

Skovene omkring Hirtshals & Tversted

Naturperler ved Hirtshals & Tversted

Et hav af oplevelser

Hirtshals er hav, havn og saltet luft. Med byens rødder i fiskeriet og livet til havs vil I opleve en særlig autentisk stemning. I Hirtshals kan I krydre en afslappende ferie i smukke omgivelser med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er et særligt fokus på oplevelser med havet og dets beboere, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på livet til vands. I finder blandt andet Nordeuropas største akvarium; Nordsøen Oceanarium; Hirtshals byder på spændende oplevelser for hele familien.

Udvalgte aktiviteter 

Hirtshals & Tversted - for børn

Attraktioner i Hirtshals & Tversted

Byen og området

Hirtshals byder på masser af lokale forretninger, hvor I kan få stillet shoppetrangen. Forretningerne er centreret omkring gågaden og Den Grønne Plads i byens centrum. Det er også her, I finder restauranter, caféer og barer, og kan nyde byens hyggelige aftenliv.