Velkommen til Hirtshals & Tversted

I Hirtshals er by og havn smeltet sammen og giver liv og kontraster. Hirtshals Havn summer af aktivitet, og stemningen er autentisk. Den omkringliggende natur indbyder til aktiv ferie og/eller rolige stunder. Lidt øst for Hirtshals ligger Tversted, som er en lille fredfyldt perle med et stort sommerhusområde og enestående natur. Når himmelen er blå og solen står højt på horisonten, eller når vinden rusker og giver skumsprøjt på Vesterhavet, - på alle tider af året vil en ferie i Hirtshals og Tversted byde på dejlige oplevelser.

Book sommerhuse i Hirtshals

Hirtshals - et hav af oplevelser i Toppen af Danmark.

Ferie i Hirtshals

Hold en hyggelig ferie med hele familien og slap af i vores attraktive sommerhusområder; Tornby og Kjul. Oplev den storslåede og unikke natur ved vestkysten, gå en tur i klitplantagen eller på stranden og nyd den friske havluft. Spring på cyklen og følg en af de smukke ruter gennem klitplantagerne og langs strandene. Bliv ladet op på ny! 

Strandene omkring Hirtshals

Skovene omkring Hirtshals

Naturperler ved Hirtshals

Kunsthåndværkermarked i Hirtshals

Et hav af oplevelser

Hirtshals er hav, havn og saltet luft. Med byens rødder i fiskeriet og livet til havs vil I opleve en særlig autentisk stemning. I Hirtshals kan I krydre en afslappende ferie i smukke omgivelser med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er særligt oplevelser med havet og dets beboer, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på livet til vands. I finder blandt andet Nordeuropas største akvarium; Nordsøen Oceanarium.
Hirtshals byder på spændende oplevelser for hele familien.

Udvalgte aktiviteter 

Hirtshals- for børn

Attraktioner i Hirtshals

Byen & Området

Hirtshals byder på masser af lokale forretninger, hvor I kan få stillet shoppetrangen. Forretningerne er centreret omkring gågaden og Den Grønne Plads i byens centrum. Det er også her, at I finder restauranter, caféer og barer og kan nyde byens hyggelige aftenliv.

Del denne side