Vandrerhjem i Toppen af Danmark

Bo godt og billigt på vandrerhjem. I Toppen af Danmark finder du en stribe attraktive vandrerhjem med komfortable forhold og plads til alle aldre i hyggelige, uformelle og afslappede omgivelser. Vandrerhjemmene er vidt forskellige med hensyn til indretning og udseende, men deres beliggenhed – nogle tæt på centrum – nogle længere ude på landet – er alle ideelle som udgangspunkt for oplevelser i Toppen af Danmark.

Familier kan f.eks. bo i familieværelser med eget bad og toilet

Vandrerhjemmene er både for enkeltpersoner, familier eller grupper. Værelserne findes i forskellige størrelser, typisk har værelserne fra fire til seks senge. Nogle værelser har eget bad og toilet.
På alle værelser findes dyner og puder. Du skal blot selv medbringe sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk), men du kan også leje dette samt håndklæder hos vandrerhjemmet. Som gæst på et vandrerhjem varetager du selv nogle opgaver: for eksempel skal værelset afleveres rent og ryddeligt.

Vandrerhjemmene byder på moderne faciliteter

Opholdsstuer med tv, velindrettede fælleskøkkener og udendørsfaciliteter lige fra fællesgrill til legepladser er nogle af de faciliteter, du kan forvente at finde på et vandrerhjem i Toppen af Danmark. Nogle vandrerhjem kan tilbyde morgenbuffet ved forudbestilling, andre vandrerhjem har restaurant tilknyttet. Fælles for dem alle er at de alle er udstyrede med gæstekøkkener med gryder og pander, så du har mulighed for selv at lave mad under dit ophold. Oftest er der ovn, køleskab og kaffemaskine. På nogle vandrerhjem skal service og viskestykker medbringes hjemmefra – eller kan lejes på stedet. Undersøg mulighederne nærmere hos det enkelte vandrerhjem.

Vandrerhjem er populære – derfor tilrådes det at booke sit ophold på forhånd.

Danhostel kort

Med et gyldigt Danhostel-kort kan du få mindst 10% rabat på værelsesprisen hos Danhostel. Kortet kan købes af personer med dansk bopæl og koster 70 kr. Kortet er gyldigt i 12 måneder og kan benyttes på alle Danhostels og på vandrerhjem i hele verden, som er medlem af HI - Hostelling International. Med et Danhostel-kort har du adgang til en række rabataftaler, se mere på danhostel.dk.

Fordele ved ferie på vandrerhjem

- uanset rejsemåde - om du er på farten eller om du har brug for et ophold i en længerevarende periode. Vandrerhjem er en relativ billig overnatningsform. Til gengæld er her ingen roomservice, men du bor i komfortable omgivelser med mange forskellige faciliteter til din rådighed.

Del denne side

Vandrerhjem i Sæby

Find flere vandrerhjem i Toppen af Danmark

Vandrerhjemmene i Toppen af Danmark byder på en afslappet, hyggelig atmosfære. Du finder vandrerhjem i både by og i mere landlige omgivelser.

Kom tæt på naturen til fods

En vandreferie i Toppen af Danmark er en aktiv ferie med masser af unikke naturoplevelser. Følg de mange vandrestier og oplev dyre- og plantelivet.