Ferie i Toppen af Danmark

Velkommen til Toppen af Danmark – Lysets Land bestående af Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Løkken, Lønstrup, Skagen, Sæby og Tversted. Få overblik over overnatningsmuligheder, attraktioner og seværdigheder og find inspiration til aktiviteter og oplevelser i din ferie. Nyd naturen, oplevelser for børn eller kunst og gastronomi og nyd hinanden.

Lunere og lysere dage er på vej, og naturen vågner langsomt igen efter vinterens kulde. Der er masser af muligheder for udendørs aktiviteter, besøg på kunstudstillinger og masser af afslapning i forårets mange miniferier.

I Toppen af Danmark er der altid masser af sjove oplevelser til en familieferie. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By- og Egnsmuseum, der altid tilbyder sjove arrangementer for børn - eller find de mange små og mere oversete oplevelser i Toppen af Danmark. Deltag i gratis arrangementer for børn på guidede ture eller nyd naturen og den friske luft på en anderledes måde.

Toppen i børnehøjde - altid på toppen!

De små - men store oplevelser for børn

Kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og få oplevelser for krop og sjæl.

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Få kulturelle oplevelser. Tag på kunstmuseum eller hør den gode historie om naturen, byen mv.

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Book oplevelser

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller måske du vil campere eller bo på vandrerhjem.