Ferie i Toppen af Danmark

Velkommen til Toppen af Danmark – Lysets Land bestående af Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Løkken, Lønstrup, Skagen, Sæby og Tversted. Få overblik over overnatningsmuligheder, attraktioner og seværdigheder og find inspiration til aktiviteter og oplevelser i din ferie. Nyd naturen, oplevelser for børn eller kunst og gastronomi og nyd hinanden.

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Tag på kunstmuseum eller hør Den Gode Historie om naturen, kulturen og byen.

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og få oplevelser for krop og sjæl. Her er rig mulighed for frisk luft, og at iagttage de betagende landskaber, som kendetegner området.

Sjov for børn

I Toppen af Danmark er der altid masser af sjove oplevelser til en familieferie. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By- og Egnsmuseum, der altid tilbyder sjove arrangementer for børn - eller find de mange små og mere oversete oplevelser i Toppen af Danmark. Deltag i gratis arrangementer for børn på guidede ture eller nyd naturen og den friske luft på en anderledes måde.

Toppen i børnehøjde - altid på toppen!

De små - men store oplevelser for børn

Forkælelse og nydelse - tag på wellnessferie i Toppen af Danmark.

Overnatning i Toppen

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?

24Hours at the Top of Denmark

Velkommen til ferie på Toppen af Danmark

Play Video

Aktører i Toppen af Danmark

Partner - logoer2016

          
 Color Hotel Skagen  Aalbæk Gl. Kro

 

 Børglum Kloster