Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er den lille storby med de mange oplevelser - året rundt! Byen med Palmestrand, byliv og shopping. Byen med oplevelsestilbud for en hver smag. Byen hvor Tordenskiold og andet godtfolk anno 1717 mødes. Byen med de store events, de mange koncerter, de mange forskellige overnatningstilbud og de attraktive restauranter.  

Aktuelt:
Tony Blair besøger Frederikshavn den 5. november
Kom ud i det smukke efterår - se arrangementer her

Noget af det hele for alle!

I Frederikshavn tilbydes du shopping i et internationalt miljø, mulighed for overnatning i alle prisklasser, et aktivt udeliv i den skønne natur, der spænder fra attraktive strande mod nord til skovens dybe stille ro ved Bangsbo i syd.


Bangsbo-området

Den smukke Bangsbo Hovedgård er omdrejningspunkt for Nordjyllands Kystmuseum, Bangsbo Botaniske Have og Bunkermuseet, hvor  du  - højt over Frederikshavn – kan opleve de imponerende kanonstillinger fra Anden Verdenskrig.  En oplevelse for drenge i alle aldre !


Events

Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener.

Gastronomien  i Frederikshavn er et kapitel for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige restauranter, hvor de lokale råvarer forkæles til glæde for gæsterne.


> FREDERIK 

> Arena Nord

> Det Musiske Hus

Det sker i Frederikshavn

Begivenheder og arrangementer i Frederikshavn

Spiseguide

Shopping i Frederikshavn

Natur & Strand

Det er nemt at finde os & her sker altid noget

Frederikshavn er til stede på mange sociale medier og du finder nemt de informationer, du har brug for på app’en Toppen af Danmark. Vi er selvfølgelig også tilgængelige, ansigt til ansigt, med gode råd når du er i byen. Besøg Frederikshavn Turistbureau på Skandia Torv og få inspiration til din ferie.  

 

I Frederikshavn sker der noget hele året rundt. Mærk historiens vingesus når Tordenskiolds soldater hver år får byen til at emme af 1700-tal og krudtrøg, eller når besættelsen af byen genfortælles til Stützpunkt Nord. Gå sommeren i møde og lad dig beruse af Bangsbo Blomsterfestival.


> Tordenskiold anno 1717

> Stützpunkt Nord

Lej feriehus her

Allerøverst mod nord i Danmark finder du natur i særklasse krydret med oplevelsesmuligheder for hele familien. Hele området lokker med feriehuse i alle prisklasser, og vi står til rådighed hele året rundt.

Se de flotte sommervideoer fra Skagen, Frederikshavn og Sæby.

#frederikshavn

Vi er stolte af vores område

I Toppen af Danmark ligger oplevelserne tæt. Fra  Sæbys kystby-charme til Skagens enestående kombination af natur, miljø og kunst og lige midt i mellem flådebyen Frederikshavn, den lille storby. Der er ikke langt mellem de tre byers mange oplevelser, uanset hvor du bor i vores område.

Lidt til og meget mere af det hele

Brug turistbureauerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, vi kan hjælpe dig med det allermeste.


Er der noget du mangler eller undrer dig dig over, vil vi glæde os til at høre fra dig, så vi sammen kan gøre dit besøg hos os til årets bedste oplevelse. 


> Kontakt os

- Vi  hjælper dig med at gøre netop din konference til en succes!

Kontakt os i Frederikshavn

Vejret i Frederikshavn

Køb produkter fra vores herlige område - drevet af Turisthus Nord.

Book dit ophold online via Booking.com

Del denne side