Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er den lille storby med de mange oplevelser - året rundt! 
Byen med Palmestrand, byliv og shopping. Byen med oplevelsestilbud for en hver smag. Byen hvor Tordenskiold og andet godtfolk anno 1717 mødes. Byen med de store events, de mange koncerter, de mange forskellige overnatningstilbud og de attraktive restauranter.

Book feriehus i Skagen, Frederikshavn og Sæby >>
Aktuelt:
Bryan Adams optræder i Frederikshavn den 17/3 2015 >>
Det Sker i Skagen, Frederikshavn og Sæby >>

Noget af det hele for alle!

I Frederikshavn tilbydes du shopping i et internationalt miljø og mulighed for overnatning i alle prisklasser. Nyd et aktivt udeliv i den skønne natur, der spænder fra attraktive strande til skovens dybe stille ro ved Bangsbo.


Bangsbo-området
Her er Bangsbo Hovedgård omdrejningspunkt for Nordjyllands Kystmuseum, Bangsbo Botaniske Have og Bunkermuseet, hvor  du  - højt over Frederikshavn – kan opleve de imponerende kanonstillinger fra Anden Verdenskrig.

Events

Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store uden- og indenlandske artister. Glæd dig også til VM i Kvindehåndbold, hvor Norge har hjemmebane i Frederikshavn.
VM i Kvindehåndbold 2015 - Frederikshavn 

Det sker i Frederikshavn

Begivenheder og arrangementer i Frederikshavn

Shopping i Frederikshavn

Click Here!

Det er nemt at finde os & her sker altid noget

Frederikshavn er til stede på mange sociale medier og du finder nemt de informationer, du har brug for på app’en Toppen af Danmark. Vi er selvfølgelig også tilgængelige, ansigt til ansigt, med gode råd når du er i byen. Besøg Frederikshavn Turistbureau på Skandia Torv og få inspiration til din ferie.  

 

I Frederikshavn sker der noget hele året rundt. Mærk historiens vingesus når Tordenskiolds soldater hver år får byen til at emme af 1700-tal og krudtrøg, eller når besættelsen af byen genfortælles til Stützpunkt Nord. Gå sommeren i møde og lad dig beruse af Bangsbo Blomsterfestival.


> Tordenskiold anno 1717

> Stützpunkt Nord

Vi er stolte af vores område

I Toppen af Danmark ligger oplevelserne tæt. Fra Sæbys kystby-charme til Skagens unikke kombination af natur, miljø og kunst. Midt i mellem er flådebyen Frederikshavn, den lille storby.
Der er ikke langt mellem de tre byers mange oplevelser, uanset hvor du bor i vores område.

 

Lidt til og meget mere af det hele

Brug turistbureauerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, vi kan hjælpe dig med det allermeste.


Er der noget du mangler eller undrer dig dig over, vil vi glæde os til at høre fra dig, så vi sammen kan gøre dit besøg hos os til årets bedste oplevelse. 


> Find os her

Natur & Strand

#visitfrederikshavn

Kontakt os i Frederikshavn

- Vi  hjælper dig med at gøre netop din konference til en succes!

Vejret i Frederikshavn

Køb produkter fra vores herlige område - drevet af Turisthus Nord.

Se de flotte sommervideoer fra Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Book dit ophold online via Booking.com

Del denne side