Hjørring området

Velkommen til det frodige indland med det bakkede landskab. Her i området finder du en bred palet af oplevelser året rundt, der byder på alt fra shopping til smukke naturområder.

Hjørring by og de mindre byer omkring er kendetegnet ved, at der er liv året rundt. Får du lyst til shopping, caféliv og kulturelle oplevelser har området rigtig meget at byde på. Året igennem er der et væld af spændende begivenheder - både større events og mindre arrangementer, så her tilbydes oplevelser for hele familien.

Levende året rundt

Levende året rundt Hjørring og Sindal

Hjørring er en levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med caféer og restauranter. 

Sindal er en hyggelig by, der altid summer af liv. Der er gode butikker, hyggelige spisesteder og en masse kunst og skulpturer at se på, når man går gennem gaderne.

Se begivenhedskalender

Hjørring Guide 2014

Hjørring guiden

Spis godt

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

Turistinformation i Hjørring & Sindal

Besøg Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol og Sindal Turistinformation på Sindal Bibliotek. Vi kan hjælpe dig med inspiration til dine ferieoplevelser i området og forskellige former for service.

Kultur og historie

Man kan ikke komme til området uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byerne og er med til at skabe en helt bestemt stemning.

Hjørring by emmer af historie. Området omkring Nørregade er den ældste del af Hjørring. Her kan man stadig se de gamle bygninger og historiske stræder.

Middelalderkirkerne

Stygge Krumpen Dagene

Den Gode Historie

Find kirkerne i Hjørring området

Skulpturer og kunst i det fri

Kulturoplevelser

Oplev Hjørring på facebook

Gallerier og Kunsthåndværkere

Museer

Sov godt

Sov godt i Hjørring området

Hjørring og omegn tilbyder forskellige former for overnatning, så du kan finde netop det, der passer til dine behov. Du er altid velkommen. Uanset om det er en ferie eller bare for en weekend med lidt ekstra tid til overs, kan du have en dejlig overnatning i Hjørring.

Her finder du et udvalg af de overnatningsmuligheder, du finder i Hjørring området.

Hotel Phønix

Taars Hotel

Hjørring Kro

City Camping Hjørring

Øster Vaaen Bed & Breakfast

Tolne Bakker Camping

Overnat på kro eller hotel

På camping

Sjov for hele familien

Sjov for hele familien i Hjørring området

Få alle oplysningerne til en sjov og underholdende familietur i området, der huskes selv når ferien er slut. Uanset om du er mest til fart over feltet eller en stille eftermiddag med familiehygge, så er der mange tilbud at vælge imellem. 

Brug naturen som familiens legeplads året rundt og få en masse gode udendørs oplevelser med hjem i rygsækken. 

Haver og parker i Hjørring

Kanoudlejning

City Bike Hjørring

Hjørring Biocenter

Vandhuset - Hjørring Park Vendia

Hjørring Fodboldgolf

Aktiviteter

Hele området byder på masser af aktiviteter. I badetøj, i fuld fart, hoppende op og ned, med golfkøllen eller en paddel i hånden? Uanset hvad du bedst kan li' så kan du altid finde en sjov aktivitet for hele familien.

Naturområder

Kort

Kort til forside Hjørring

Juleferie med julestemning, naturoplevelser og hygge - nyd livet i Toppen af Danmark

Del denne side