Velkommen til Hirtshals

I Hirtshals er by og havn smeltet sammen og giver liv og kontraster. Hirtshals Havn summer af aktivitet, og stemningen er autentisk. Hold ferie i Hirtshals-området og nyd den omkringliggende natur, hvor store oplevelser venter. Når himmelen er blå og solen står højt, eller når vinden rusker og giver skumsprøjt på havet, - på alle tider af året kan Hirtshals byde på dejlige oplevelser og aktiviteter for børn og voksne.

Indvielse af Kløverstier i Hirtshals 27. maj kl. 18.30 ved "Trappen".

Book sommerhus i Hirtshals.

Hirtshals - et hav af oplevelser i Toppen af Danmark.

Ferie i Hirtshals

Hold en hyggelig ferie og slap af i et af vores attraktive sommerhuse i Tornby eller Kjul. Oplev den storslåede og unikke natur som omkranser Hirtshals. Gå en tur i klitplantagen eller på stranden og nyd den friske havluft. Spring på cyklen og følg en af de smukke ruter gennem klitplantagerne og langs strandene. Bliv ladet op på ny!

Strandene omkring Hirtshals

Skovene omkring Hirtshals

Naturperler ved Hirtshals

Et hav af oplevelser

Hirtshals er hav, havn og saltet luft. Med byens rødder i fiskeriet og det, til tider, barske liv på havet vil du opleve en særlig autentisk stemning. I Hirtshals kan du krydre en afslappende ferie i smukke omgivelser med aktiviteter og attraktioner.
Her er særligt oplevelser med havet og dets beboer, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på livet til vands. Du finder blandt andet Nordeuropas største akvarium; Nordsøen Oceanarium. Hirtshals byder på oplevelser for både børn og voksne.

Udvalgte aktiviteter 

Hirtshals- for børn

Attraktioner i Hirtshals

Byen & Stemningen

Hirtshals har et rigt forretningsliv og et hyggeligt aftenliv. Du kan shoppe i de mange forretninger, som ligger centreret omkring gågaden og Den Grønne Plads. Det er også her, at du finder restauranter, caféer og barer.

Del denne side