Tversted

Tversted naturligt og lidt specielt.

Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted er et godt udgangspunkt for oplevelser for hele familien, oplev Ørnereservatet, Nordsøen Oceanarium, eller kom til Tversted i efterårsferien til en hel uge hvor byen summer af jazz med Jazzy Days.

Forår i Tversted

Krokus, påskeliljer og knopper på træer i haven er alle sikre tegn - foråret er kommet!

Naturen omkring Tversted er på alle tider af året skøn og charmerende. Forårets sol der lister ind i stuerne, lokker os ud for at se naturen spire. 

I foråret anbefaler vi et eller flere besøg hos de mange gallerier og kunstværksteder, der åbner dørene og viser nye værker frem - en fryd for øjne og sjæl.

Tronsmark Gl. Skole, Galleri og kunstværksted

Mygdalhus - Huset med Kunst og Kunsthåndværk

Galleri Tornby

Rønnes Atelier og Udstilling

Naturen i og omkring Tversted opleves på nærmeste hold, da naturen ganske simpelt er lige udenfor hoveddøren. Tag en cykeltur i området, prøv en af de mange vandrerruter eller hvad med at opleve naturen i kano eller måske på hesteryg.

I Tversted området er der mange aktiviteter for alle aldre hele året rundt.

Uanset om man er til de gratis glæder som en tur til stranden for at bade og bygge sandslotte, finde rav på en blæsende efterårsdag eller besøge klitplantagen med en af områdets naturlegepladser.

Besøg en af vore kunsthåndværkere, hvor der er arbejdende værksteder og altid nye oplevelser.

Områdets attraktioner er altid et hit for hele familien, og der er nok at vælge mellem.

 

Mange spændende kunstnere og kunsthåndværkere har valgt at bosætte sig i og omkring Tversted.

Du finder et righoldigt udvalg af keramik, glaskunst, gallerier og smykkekunstnere. Mange af vore kunstnere har arbejdende værksteder, hvor du er velkommen til at komme og se kunstneren arbejde.

Ferie i feriehus - i Tversted

Ferie i et feriehus er ro, afslapning og hygge, men samtidig er et ophold i feriehus også et godt udgangspunkt for udflugter til hele familien.

Vores huse er beliggende tæt på Tversted Klitplantage og Tversted Strand, vi kan også tilbyde feriehuse i Skiveren området.

Hvis du er kunstinteresseret, så vil et besøg på Danmarks nordligst beliggende Herregård, Herregården Odden med J. F. Willumsen samlingen være et oplagt udflugtsmål.

Feriehuse kan bookes direkte på Tversted Turistbureau eller på: 

Book feriehus

Se billeder af feriehuse

Tversted Turistbureau & Feriehusudlejning tilbyder feriehuse i områderne Tversted, Vester Tversted, Øster Tversted og Skiveren - og ikke mindst feriehuse til enhver pengepung og behov.

I Tversted findes et bredt udvalg af overnatningsmuligheder. Uanset om du er til overnatning i feriehus, campingvogn eller i shelters, så finder du det hele i Tversted.

Se og oplev

Holder du af kulturelle oplevelser eller af at komme ud i naturen?

Besøg en af de lokale kunsthåndværkere, gallerier eller læg vejen forbi egnens største og kendte marskandiserforretning LYKKEGAARD. Kunsthåndværkerne i området beskæftiger sig med alt fra glas og keramik til smykker, rav og tekstiler.

Naturen omkring Tversted kan opleves fra mange sider, om man vælger kanotur i Uggerby Å, cykeltur gennem klitplantagen eller nyder solen på stranden. 


Ørnereservatet

Oplev Tversted på Facebook

Kun få kilometer fra Tversted ligger Nordsøen Oceanarium, som har nordeuropas største akvarium. Skibet der svæver under loftet er det første du møder.

Her kan du besøge styrehuset, som stævner ud af Hirtshals Havn. Her får du udsigt til nordsøens bølger, gennem styrehusets vinduer, og du

føler, at du ikke længere har fast grund under fødderne.

Din ekspedition har syv destinationer, hvor du selv bestemmer rækkefølgen, og hvor længe du vil tilbringe på hver destination.

Tversted er et oplagt mål for cykelture. Her på kortet er der lavet forskellige ruter med beskrivelse af, hvad man kan opleve undervejs

Tversted og omegn byder på mange hyggelige spisesteder, cafeér og restauranter. 

Prøv at lege i bølgerne med en havkajak - det er for alle fra 14 år

Praktisk - når du besøger Tversted

Hvordan er vejret? Hvornår er turistbureauet åbent? Hvor ligger Bindslev i forhold til Tversted? Og hvordan kommer jeg lettest til Tversted området?

- Det og meget mere kan du få svar på her.

Husk, at du også kan følge os på facebook og få gode tilbud eller tips til din ferie.

 

Bycykler i Tversted

Turistguider i Tversted

Tversted - Danmarks første nulskraldby

Få inspiration til din ferie i Tversted

Få kilometer fra Tversted ligger handels- og håndværkerbyen Bindslev.

Bindslev er nok mest kendt for sit taditionsrige harmonikatræf, som afholdes hvert år i uge 30.

Derudover findes Danmarks eneste fungerende jævnstrøms elektricitetsværk i Bindslev.

Vejret i Tversted nu og de kommende dage.

Del denne side