Kunstuge i Toppen af Danmark

Kunstuger i Toppen af Danmark er en samling af kunstarrangementer, hvor du kan få en kunstoplevelse med en ekstra vinkel. De skæve og unikke kunstoplevelser med en lille ekstra kant.

Kom til Kunstuge i Toppen af Danmark - Arts & Crafts - og få skæve og anderledes kunstoplevelser til de mange kunstarrangementer med forskellige kunstarter.

Mød de lokale, farverige kunstnere og kunsthåndværkere på deres værksteder og få indblik i skaberprocessen. Prøv selv at arbejde kreativt med glaskunst, fotocollager og keramik, eller lav dine egne smykker. Få ny inspiration med hjem.

Besøg de mange gallerier og kunsthåndværkere, når du er i Lysets Land eller tag på rundvisning på museerne. Få en kulinarisk oplevelse på de mange restauranter efter en dag, hvor du er blevet mættet af kunstoplevelser.

Mere om gallerier

Mere om kunsthåndværk

God fornøjelse med de mange unikke kunstoplevelser.

Del denne side

Program for kunstugen

Kunstuge 16 - 2014 er veloverstået og vi ser frem til næste kunstuge. Datoer og program kommer senere.

Mere kunst og kultur?

Se folderen Kunst & kultur i Toppen af Danmark. Læs mere om gallerier, kunsthåndværkere, museer, herregårde mv. Her kan du også finde et udvalg af gårdbutikker og specialbutikker.

Se folderen Kunst & kultur

Sov godt til kunstugen

Hvert år kan du finde gode overnatningstilbud i forbindelse med kunstugen - mange tilbud indeholder også spændende gastronomiopleveleser eller besøg på museer.

Tilbud til næste kunstuge følger senere.

Spis godt til kunstugen

Nogle restauranter og caféer i Toppen af Danmark har sammensat nogle lækre tilbud i anledning af kunstugen og serverer kunstmenuer. Nyd kunstfærdig gastronomi. Find tilbud nederst på siden med kunstugetilbud.

Tilbud følger senere.

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller måske du vil campere eller bo på vandrerhjem.

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Få kulturelle oplevelser. Tag på kunstmuseum eller hør den gode historie om naturen, byen mv.